ELEMENTE DE ASAMBLARE
FASTENERS
 DESPRE FIRMA  .  CONTACT  .  PRODUSE  .  NOUTATI  .  SERVICII  .  COMENZI  .  PSI 
suruburi | stifturi | saibe | prezoane | papuci | nituri | fise | cleme | produse aschiere | produse stantare
Standarde de produse: Dimensiuni, standarde
 

Despre firma

S.C. ELARS S.A. s-a constituit în temeiul Hotărârii Guvernului nr.1104 din 18.10.1990 si a Legii 15 din 1990 privind reorganizarea unitătilor economice de stat în societăti comerciale. Societatea a fost înmatriculată la Camera de Comert si Industrie a judetului Buzău, cu numarul de înregistrare la Registrul Comertului J10/124/1991. Forma juridică de organizare este societate pe actiuni.

Societatea este situată în vestul orasului Râmnicu Sărat, cu acces la DN22 Râmnicu Sărat - Brăila (km 0,3), având sediul în strada Industriei nr. 4.

Societatea produce suruburi, saibe, piulite, nituri din otel, alamă si aluminiu; elemente pentru conexiuni electrice constând din papuci de tip PTR din teavă de cupru, teavă de alamă, teavă de aluminiu, tablă de alamă; cleme de legătură de la 2,5 la 50 mmp, de 4 si 12 poli; suporti sigurantă; dibluri din otel si mase plastice, cutii pentru conectori, zăvoare cu bilă si mufe pentru dulapuri de comandă, semifabricate sinterizate din carburi metalice, SDV-uri specifice producerii de elemente de asamblare, stante si matrite pentru presare la rece si injectare termoplaste, tratamente termice si termochimice pentru organe de asamblare, produse prelucrate prin aschiere pe strunguri automate,acoperiri galvanice prin zincare, stanare sau brunare.

S.C. ELARS S.A. a obtinut certificarea privind standardul de calitate ISO 9002.

Obiectul de activitate a fost extins la alte activităti din domeniul prelucrărilor mecanice, electrotehnicii, comertului cu ridicata si en detail, a unei diversităti de produse electrotehnice, mecanice, de uz casnic si industrial. Comercializarea acestor produse se face prin magazinul propriu, situat la adresa Bd. Mihail Kogălniceanu bloc 9A, parter (cu acces la E85/DN2), telefon 40-238-562219.

Produsele societătii sunt destinate în special agentilor economici din industria electrotehnică, din industria producătoare de mobilă, a pielăriei, a bunurilor de larg consum si masinilor unelte, unitătilor de reparatii auto. Tehnologiile de executie care predomină la realizarea produselor sunt din gama celor de prelucrări mecanice pe masini specializate.

Realizat de ing. Grecu Sorin Adrian si ing. Albu Domnica
Copyright © 2002 Grecu Sorin e-mail: office@elars.ro